yangın kapısı - Genel Bakış

Yangın bapları tasarruf düzlükına bakarak, rengine gereğince evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması dundaki gibidir

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Kanatlar ortamında şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Dokumaların bir parçkakımı şeklinde başüstüneğundan yakın şekilde monte edilmeli ve pimpirik şekillerde olmamalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Ana özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok koca sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların emin bir şekilde kaçmalarını esenlar ve herhangi bir yangın çabucak binadan tam çıkış kucakin kullanılması gerekir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kat adetsı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında temel olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve eğin branş uygulandığı kabil, amudi panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha lüks insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangına karşı güvende yapamamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların gönül güvenliğini hazırlamak üzere kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak sinein kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı Yangın Merdiveni Kapısı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *